Benvinguda

Benvinguts al bloc fet per als amants de la decoració i l'art en general. Aquí trobareu coses que m'agraden de decoració i art. Espero que us agradi i us serveixi d'inspiració. Em fareu feliç si deixeu un comentari. Gràcies per la visita i torneu quan vulgueu. Fins aviat.

divendres, 9 de març del 2012

Posa un hort a la teva vida !!!

Sempre havía tingut la il.lusió de tenir un hort. Fa més de deu anys, quan vàrem fer el nostre petit jardí, vaig destinar un raconet per plantar-hi quatre tomaqueres, alguns enciams i herbes aromàtiques. Només ens va durar un estiu, les condicions climatològiques, sumades a l'arrivada de mascotes, vàren acabar amb el projecte de minihort.


A qui no li agradaría cultivar un hort com aquest per exemple...



Encara que sòc realista, sempre m'ha quedat aquesta espina clavada i, cada any, quan el meu nas ensuma les primeres olors que anuncíen l'arribada de la primavera, començo a cabilar com podría fer-me un petit hortet. Bé, de fet, hauría de ser la mínima expresió d'un hort, just per treure'm l'espineta, perque l'espai és el que és. 



Amés hauría d'estar a certa alçada del terra i plantat en testos o jardineres.









Inspirant-me en aquests muntatges en calaixos, he buscat alguna estructura que s'adaptés a l'espai.







Doncs em sembla que he trobat una bona solucio amb aquesta prestatgería, ja sé que no serà el que entendríem per un hort, però algun enciam i unes herbetes aromàtiques crec que s'hi faran.


A veure si aquest estiu, per fi, podem tenir una bona collita, menjar bones amanides i fer un bon pa amb tomata. Bon profit. 


4 comentaris:

  1. A part de menjar bons tomaquets, gaudiras del plaer de cuidar-ho, endevant!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, tens raó, fa una il.lusió quan veus que neixen i creixen els que tu has cuidat. Ja saps, anima't :-)

      Elimina
  2. Malfabe ya te sigo ;-)
    Crec que vas a gaudir molt del teu hort.
    Petonets!!

    ResponElimina
  3. Gràcies guapa, a veure si per fi començo a plantar algunes herbetes :-)

    ResponElimina