Benvinguda

Benvinguts al bloc fet per als amants de la decoració i l'art en general. Aquí trobareu coses que m'agraden de decoració i art. Espero que us agradi i us serveixi d'inspiració. Em fareu feliç si deixeu un comentari. Gràcies per la visita i torneu quan vulgueu. Fins aviat.

dimarts, 14 de febrer del 2012

Un trosset de mar, canyella i els seus aromes...les veles de Makamen !!!



No puc deixar de mirar-la, sí, ja sé que només és una vela, però te quelcom molt especial per a mi, dins porta un trosset de mar, del meu mar, i també de les meves estimades platges. Amés del subtil aroma que desprén quan passes a prop seu, no crec que ningú gosi negar la seva evident bellesa ni el seu valor decoratiu, en qualsevol lloc on es posi sempre brillarà amb llum pròpia.






Us imagineu que cada cop que entreu a la cuina us envolti l'aroma d'un pastís acabat de treure del forn?, doncs exactament això és el que sento des de que hi tinc aquesta preciosa vela que, entre altres espécies, te uns palets de canyella i anís estrellat submergits en un gel ambarat. No em digueu que no queda mona acompanyant la petita safata de flors.












Aquestes dues son només una petita mostra d'una gran varietat de veles que fabrica artesanalment la meva amiga Makamen. I, sabeu que és el millor de tot?, doncs que una part dels beneficis generats per la venda d'aquestes veles es destinen a ajudar als gatets del carrer de la seva vila, per aquesta raó el benefici de comprar-les és doble, per una part ens emportem un bonic objecte a casa o per regalar, i per l'altra ajudem als gatets que tinguin una vida una mica millor de la que han de viure al carrer. Podeu fer una visita a la botiga online de Makamen des d'aquí mateix.


4 comentaris:

  1. pues sí que son bonitas y si además los beneficios son para una buena causa, mejor todavía. Por un momento con tus palabras he percibido el aroma ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Toñy, la verdad es que sí lo son y muy decorativas, yo ya he regalado alguna y han gustado mucho. Bueno y las envían a casa. No se si has entrado en su blog pero tiene más cositas hechas por ella, también en beneficio de los gatitos. Un abrazo y vuelve cuando quieras :-)

      Elimina
  2. que originales, y los mas importante: unicas, sabes que nadie va a tener algo igual :), eso es lo bonito de la cositas artesanales :D. Besitos. Vero

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por pasarte Vero, me alegro de que te gusten. Besitos :-)

      Elimina